På fredag när vi ska ha utedag får man lov att ta med sig sin pulka om man vill. Man ska orka dra den både bort och hem om man tar en med sig.

Vi är väldigt tacksamma för alla hjälpsamma föräldrar vi har i klassen. Nu har vi även blåa skoskydd att använda så att det inte blir så blött i kapprummet. Tack till Theos mamma.

Mimmis mormor Gull Åkerblom har skänkt oss ännu en bok. Vi tackar så mycket och passar på att rekommendera hennes böcker.

Vi hade föräldrabesök i klassen en dag i veckan. Ni är alltid välkomna att besöka oss när som helst.

Igår hade vi ännu en lektion i bokstavsdans. Fråga gärna era barn hur man formar bokstäver med hela kroppen. Vi hade väldigt roligt i en timme och lärde oss bland annat att dansa med en scarf. Väldigt uppskattat och en kommentar var: ”när jag dansade med scarfen glömde jag att jag var i idrottshallen”.