I morgon är det äntligen dags för vår utflykt. Som vi tidigare har nämnt så är det matsäck som gäller. Då vi åker buss och mestadels kommer vara inomhus räcker det om man har jacka på sig. En overall kommer att bli för varmt. Vi äter vår matsäck ute och det är bra om barnen har sittunderlag med sig. Vi pedagoger kommer ha den berömda  Ica/konsum påsen med reklam i med oss, den värmer gott den med. Ett tips om ni inte har något sittunderlag. Vi är tillbaka på skolan klockan 14.00.

I fredags hade vi en härlig utedag och var på Orabacken och åkte pulka. Väldigt roligt och uppskattat av både barn och vuxna.

Vi har avslutat vårt tema Från Big Bang till Järnåldern och det har varit ett omtyckt och uppskattat tema. Vi kommer att arbeta lite med Rymden efter lovet.

Utvecklingssamtalen pågår för fullt och snart är alla samtal inskrivna på Edwise.