Vi hade en rolig dag i onsdags på Malmö Museum med era barn. Vi hann med mycket på kort tid och många vill dit igen.

IMG_2277

Vi tackar för alla trevliga utvecklingssamtal vi haft och det är roligt att få arbeta med era barn och följa deras utveckling.

I går hade vi en riktig mysdag med film och leksaksvisning. Denna gång skulle dom i hemlighet ta med sig en leksak och det tyckte dom var spännande. De som inte höll hemligheten berättade det  och hade bra argument till varför. Att kunna argumentera är också något man ska öva på i skolan. För de som inte hade någon leksak med sig kan vi berätta att fler möjligheter kommer att ges. De får öva på att tala inför grupp och berätta om sin sak.

Dagen avslutades med vårt uppskattade fredagsmys med hela Lag Öst. Då får alla i F-3 välja mellan 4 stationer såsom spel, film, pyssel och just dance.

Nu är det sportlov och vi ses igen i vecka 9.