Vi måste bara berätta om vår dag i onsdags på Sandbäcksgården. Vi hade lite otur med vädret men fick saft och kaka. Tanken var att vi skulle få information om Sjöbo men mannen som skulle föreläsa för oss var tyvärr sjuk. Men vi hade roligt, barnen spelade och lekte på tomten och förgyllde de äldres vardag. Sen åt vi vår medhavda mat under markisen på deras uteplats innan vi åter gick tillbaka till skolan.

På torsdag har vi idrott utomhus vilket även gäller torsdag den 15/6. Torsdag den 8/6 är vi på utflykt och är iväg hela skoldagen, skolan står för mat. Frukt och vatten kan man ta med sig.

Vi vill även berätta att då vi sprang skolloppet samlade skolan in 22.845 kronor som kommer att gå till Barncancerfonder. Vi är stolta över att med er hjälp kunna bidra med denna summa pengar.

Vi vill påminna om att läsläxan är från måndag till måndag och fortsätter fram till sista skolveckan.

Information om skolavslutningsdagen kommer lite längre fram. Det vi vet är att skolan slutar 11.30 och sedan tar fritids över.