I morgon är det Emanuelskolansdag och det är okej att ta med sig en liten fika. Skolan står för lunchen.

På torsdag är det idrott som vanligt, därutöver är det läsmys och leksaksvisning.

På fredag är det skolavslutning. Alla elever börjar kl 7.45. Vi går sedan till kyrkan och ska vara där 8.20 – 9.00. Sedan går vi tillbaka till skolan och skoldagen slutar 11.30 sedan tar fritids över.

Idag har vi redovisat vår programmeringsläxa för femmorna. De tyckte att vi var jätteduktiga så vi fick ett diplom till klassen.

Vi var förra veckan på Sjöbo golfbana och hade en härlig dag. Det var väldigt uppskattat av eleverna att få prova på att spela ”riktig golf” som några elever kallade det för.

Vi avslutade vårt Sjöbo tema med att göra fina krukor då Sveriges äldsta krukmakeri ligger i just Sjöbo.