Hej allesammans!

Nu är det äntligen dags att mötas igen då skolan börjar den 17 augusti klockan 8.00 i respektives klassrum. Skoldagen slutar som vanligt klockan 13.30. Vi pedagoger ser fram emot att träffa er alla.

Vi vill påminna om att det är bra att ta frukt eller grönsak med sig redan från första dagen.

Pedagogerna i förskoleklassen och åk 1 kommer att ha föräldramöte i Östhuset dagen innan skolstart, onsdagen den 16 augusti kl. 18.00 med information och möjligheter till frågor. Pedagogerna för åk 2 och 3 återkommer med datum och tid en bit in på terminen.

Sjukanmälan och fritidsändringar:

Vid sjukdom eller tillfälliga ändringar i fritidsschemat ska sms skickas till Edwise; 0730-121433. Instruktioner finns på Edwise. De som inte har fritids skickar sms till 0768-522904. Sjukanmälan ska lämnas varje dag innan klockan 8.00. Vill ni ha kontakt med oss i andra ärenden kan ni alltid skicka sms till fritids F-1 0768-522904 eller fritids 2-3 0709-913407 så hör vi av oss när vi har möjlighet. Vi vill påminna om att vi har undervisning klockan 8.00 till klockan 13.30 och har då inte möjlighet att svara på telefonsamtal eller sms. Vänligen respektera detta. Ni kan även maila oss, vi svarar så fort vi kan.

Tänk på att skoldagen börjar med undervisning klockan 8.00 och att det är viktigt att alla elever kommer i tid. All frånvaro registreras i Edwise.

En liten påminnelse om att vi alltid är ute på rasterna oavsett väder så ”kläder efter väder” är det som gäller. Förskoleklassen och åk 1 kommer även ha halvdags utedag varje vecka oavsett väder. Extrakläder på skolan är också bra att ha.

Det är viktigt att vi omgående får in faktabladet, som ni redan fått hem tilsammans med Sommarbrevet från skolan. Detta ger oss nödvändig kontaktinformation om ert/era barn. Glöm inte att båda vårdnadshavarna måste skriva under.

Rättelse: vår kollega i åk 3 heter inte Ida Frej utan Iza Fridh, tryckfelsnisse har varit framme.

Hälsningar Sanna, Jenny och Miranda