Nu är det dags för utvecklingssamtal och vi ses på samma plats som förra året. Vi kan inte vara i Paviljongen då där är fritidshemsverksamhet.

På onsdag är det dags för skoljoggen. Kom ombytta till skolan, ha vattenflaskor med er.

Vi avslutade veckan med en lugn härlig stunds avkoppling med massage. Väldigt uppskattat och många elever vill veta var man köper sakerna vi använder. Vi pedagoger går även runt och ger hårbottensmassage. Eleverna vet vad vi menar och vi tipsar om att man kan köpa såna på Jysk, Dollar store och H&M. Kostnad mellan 10-20 kr.

Klicka på länken nedan.

På lunchrasten samlades 16 av eleverna för att gräva och hälla i vatten. Samarbete på hög nivå. Några sprang fram och tillbaka med vattenhinkar, några stod i den stora vattenpölarna och såg till så att deras hinkar fylldes. Andra grävde och planerade hur man skulle göra.