Enligt familjenämndens verksamhetsplan och de nationella läroplanens mål, har alla anställda uppdraget att arbeta för en samsyn på barns utveckling och lärande samt gemensant ansvar för utvärdering av verksamheten.

För att möta pedagogers behov av gemensam kompetensutveckling kommer ordinarie förskolor, pedagogisk omsorg, fritidshem och grundskolor att vara stängda

Fredag 1 december 2017

Måndag 8 januari 2018

För de föräldrar som det medför mycket stora svårigheter att ordna omsorgen under dessa dagar kommer en ”jouravdelning! i Sjöbo kommun vara bemannad med vikariepersonal. För att kunna planera denna verksamhet är det angeläget att ni anmäler ert behov av omsorg till personalen på er ordinarie förskola, pedagogisk omsorg eller fritids hem senast 3 veckor innan.

För hösten 2017 gäller anmälan senast 12 november 2017.

För våren 2018 gäller anmälan senast 10 december 2017.