Vi har fortsatt arbeta med vårt tema och har denna vecka fokuserat på musklerna. De har skapat egna muskler och fått göra olika aktiviteter där dom har kunnat jämföra skillnaden på musklerna vid avslappning och arbete. Vår lärarstudent som hade sin sista dag idag har ansvarat för alla dessa aktiviteter.

På matematiklektionerna har de arbetat med slumpen och sannolikhet. De har bland annat använt tärning i olika former av spel för att synliggöra slumpen.

Denna vecka har vi lyckats komma igång med att logga in på våra googleinloggningar. Detta innebär även att eleverna nu har vars en mail adress. Lapp med mailadress och lösenord har eleverna fått med sig hem idag. Vi har haft lite otur med att starta upp vårt halloween arbete inne på classroom men nu är allt löst. Dock hann inte alla skriva idag. De som vill får lov att logga in på sitt googlekonto och skriva till halloweenbilderna som finns där som en arbetsuppgift. Det är dock ingen läxa. Vi kommer att fortsätta att arbeta inne på classroom vilket innebär att eleverna kan logga in hemifrån och visa er vad de håller på med för arbetsuppgifter.

Här kommer lite foto som visar hur ni gör för att komma in på elevernas konto.