Efter diskussion med idrottsläraren Lotta har vi bestämt att alla elever som är närvarande under skoltid ska ha idrottskläder med sig. Det är viktigt att man deltar utifrån sin förmåga, då det räknas som ett bedömningsgrundande ämne liksom övriga skolämne. Naturligtvis tar vi hänsyn till allmäntillståndet på eleverna så behöver man pausa är det okej. Klarar man inte av att delta på idrotten bör man överväga om ert barn är friskt nog att delta i skolans arbete samt vara ute på båda rasterna. Samma sak gäller simundervisningen som är fram till och med vecka 17 som även är bedömningsgrundande (ingår i ämnet idrott).

Denna vecka har vi åkt till Frankrike i vårt temaarbete. Vi har även börjat skriva på en påskberättelse som vi kommer att arbeta klart med efter påsklovet. Vi har även fortsatt att göra skolverkets bedömningsstöd i matematik samt haft olika stationer med olika uppgifter.

Nästa vecka är det påsklov och vi har sagt till eleverna att det är bra om dom läser böcker även på lovet.