A-dagar

Idag har barnen lånat böcker på skolans bibliotek och har tagit dom med sig hem som läsläxa. Böckerna är lånade utifrån intresse och inte var dom är i sin läsutveckling. Så om det behövs får ni vara lite behjälpliga med läsandet. Läsjournalen följde inte med hem igår den medföljer nästa veckas läsläxa.

På KRAFT lektionen idag har barnen fått se små korta sekvenser med egna inspelade filmer som tar upp någon form av konflikt.

Vi fick frågan om när nästa A-dagar är, då skolan är stängd. Den 2-3/5 är skolan stängd men fritids öppet. Den 26/5 gäller samma sak. Vi vill dock göra er uppmärksammade på att klämdagen som är den 5 juni är en vanlig skoldag. Så behöver ert barn vara ledig då så ska en ledighetsansökan lämnas in. Den 16 juni är det skolavslutning.

Imorgon är det utedag som vanligt men inte ända fram till lunch. Men kläder efter väder är det som gäller.