menu

Inför vecka 38

Ni har väl inte missat att vi återigen har Grej of the week och att eleverna har fått en ledtråd till i morgon. Den finns i tidigare inlägg här på bloggen.

Vi önskar att eleverna tar med sig vars en ”sopa” ex plast, tom mjölkkartong, konservburk med mera. Vi ska sedan sortera soporna vid sopstationen på Marknadsplatsen.

Vi har ett läsprojekt på skolan som innebär att vi vill öka elevernas läslust. Eleverna kommer att vecka 38-39 ha parläsning. De som vill får lov att ta med sig en kudde och filt som kan stanna i skolan under de veckorna. Detta gör vi för att skapa mysigare läsmiljöer i klassrummet.

Vi vill påminna om föräldramötet som är den 25/9 kl 17.30-18.30 i vårt klassrummet. Inbjudan kommer.

Eleverna har önskat att få ha bokbytarbord igen. Denna gång kommer vi att ha det enbart  i vår klass. Första gången är nästa fredag den 21/9. Vår tanke är att ha det återkommande så kan man byta bort den lästa boken igen.

Läsläxan är fredag till fredag och läsjournalen ska följa med till skolan.. För var fjärde gång ni har skrivit under i läsjournalen, alltså när era barn läst fyra tillfällen, får dom sätta ett klistermärke i läsjournalen. Något som är väldigt uppskattat av barnen.

Hälsningar Sanna och Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

loading