Hej allesammans!
Vi vill börja med att tacka för ett trevligt föräldramöte och det var kul att så många kunde komma. Vi tog bland annat upp skolplikten som innebär att från och med det år man börjar i årskurs ett måste man söka om ledighet vilket görs till pedagogerna. Vi kan bevilja ledighet upp till 10 skoldagar per läsår sedan är det rektorn man måste vända sig till. Skolplikten gäller mellan klockan 8.00-13-3o.

Vi vill påminna om att man alltid måste meddela om frånvaro på Edwise och enklast gör man detta via sms till: 0730-121433 Stöter man på problem hör man av sig till skolsekreteraren Angelica.

Vi lovade att ta reda på vilken skyldighet som fritidspedagogerna har att checka av med vårdnadshavare om eleven inte kommer till morgonfritids den tid som står på schemat. Svaret vi fick är att de inte har skyldighet att ringa då det är ett föräldraansvar att se till att barnen blir överlämnade till pedagogerna.

Vi berättade om hur en skoldag kan se ut med tydligt dagsschema som gör att eleverna tydligt kan se vad dagen innehåller.