Läsläxa, engelska och en musikupplevelse

Hej!
Idag fick eleverna med sig hem sin första läsläxa. På grund av ett misstag och strulande iPad får några sin imorgon.
Det är deras första text skriven på iPad. Vi har arbetat med att sätta igång Bluetooth, tangentbordet och skriva datum. Vi har även arbetat med hur man får stor bokstav och att meningar alltid börjar med det samt slutar med en punkt. Det är mycket man behöver lära sig när man börjar skriva på iPaden.

För en del elever kan det räcka med att läsa läxan 1-2 gånger medan andra behöver läsa fler gånger. Kommentera gärna hur det gick på lappen. För lätt? För svårt?

Läsläxan kommer att vara från torsdag till torsdag och vara egna texter eller läseböcker.

Idag har vi haft vår första engelsklektion och vi har lärt oss nya ord genom att översätta en låt vi ofta har som rörelsepass vid behov.

I can run

På torsdag nästa vecka kommer vi att få vara med om en musikupplevelse i idrottshallen. Det innebär att idrotten kommer att vara utomhus precis som idag och eleverna behöver inte ha idrottskläder med sig. Detta för att idrottshallen är bokad hela dagen för musikupplevelse.