Lästävlingen avgjord!!

Vi kan med glädje meddela att era barn vann lästävlingen i sommar genom att tillsammans ha läst 2933 sidor. Sanna hade läst mer än Jenny vilket var lite otippat för både Jenny och klassen. Sannas sidantal var bara ett par hundra under barnens. Vi ska fira detta med en fest under skoltid, exakt dag är inte bestämd än.

På måndag kommer vi att få besök av författaren Tony Manieri som då kommer att starta upp ett bokprojekt med oss. Vår klass kommer få vara med att skriva ett kapitel i en bok som sedan kommer att tryckas upp. Bland annat kommer boken att köpas in till biblioteken i Sjöbo Kommun. Alla i årskurs två i hela kommunen skriver vars ett kapitel i boken och sedan den 5 december kommer vi att ha en releasefest ihop tillsammans med Tony Manieri. Vi har fått mer information men får inte berätta allt utan måste hålla det som en hemlighet ända fram till releasfesten. Men vi tror att detta kommer att bli ett riktigt roligt och spännande projekt. Tänk att vi har fått möjligheten att skriva en riktig bok.

Vi har lagt in i kalendern att det är föräldramöte 5 oktober klockan 17.30-18.30, varmt välkomna!