Livets museum

Förra veckan var vi iväg på ett besök på Livets museum i Lund. Där fick vi lära oss ännu mer om vår kropp och dess organ.

Väldigt intressant och många elever vill dit igen. Länken går till deras hemsida. Livets museum

Nedan foto tagna vid vårt besök.

Idag har vi arbetat vidare med kroppen och idag har det handlat om reflexer och nerver. Efter att ha sett en film så hade vi stationer där man på olika sett prövade sina reflexer.

Det gällde att vara snabb på de olika stationerna.

Vi vill påminna om att böckerna ska beställas på onsdag den 15 november och vi saknar en del betalningar. Kul att vi har fått in så många beställningar på boken som era barn har varit med om att skapa. Nu väntar vi med spänning på bokfesten som är den 6 december. Då får vi träffa Tony Manieri igen och får veta hur boken slutar. Vi väntar med spänning på att få reda på vem som är den skyldiga. Vi får även hem våra böcker då.

På våra utvecklingssamtal för en tid sen kom det fram att eleverna tycker att vårt kapprum är för trångt och att de önskar att ni föräldrar hämtar utanför.

Vi är många som ska ut samtidigt som elever väntar på att få komma in. På morgonen är det lite lugnare i kapprummet.