Nu är det dags igen

Innan påsklovet började gjorde barnen fint påskpynt.

Vi hade en tipsrunda runt paviljongen om ämnet påsk. Det var väldigt uppskattat och det kommer vi att göra om. Vi brukar göra quizz också, lika uppskattat det med och ett bra sätt att samarbeta på samt diskutera sig fram till rätt svar.

Fredagen innan lovet sprang vi Skolloppet där barn sprang för barn. Vilken timme, era barn sprang och sprang, varv efter varv. Riktigt kul att se hur de kämpade på. Naturligtvis hade de små pauser med lite fika när de kände att det behövdes.

Vi hade förmånen att få en del klasskamrater på foto i tidningen Ystad allehanda. Tyvärr måste man vara prenumerant för att kunna läsa artikeln. Så om någon har den hemma skulle vi gärna låna den för att kunna läsa den för hela klassen. Men fotot kunde man se så det lägger vi in här på bloggen 🙂

Vi arbetar vidare med stationer där man arbetar individuellt eller i par. Allt beroende på station. Vi övar finmotorik, läsförståelse, logiskt tänkande och samarbete. Vi får in svenska och matte i stationerna.

Ska bli härligt att återigen träffa era barn nu efter påsken.