Ny info v 3

Hej hem

På fredag är det dags att gå på utedag igen, vi tänkte att vi skulle åka pulka  (hjälm är ett måste om man ska åka pulka) så barnen får gärna ha pulka med sig och en liten fika kanske något varmt att dricka 🙂

Barnen kommer att få lapp hem angående utvecklingssamtal och vill gärna ha in dem så fort som möjligt….. först till kvarn…….

Viktig information till er med barn på fritids!

Vad gör ni om en avdelning är låst när ni kommer på morgonfritids? Då personal som öppnar på morgonfritids blivit sjuk och inte hunnit bli ersatt flyttas öppningen till den andra avdelningen: Emanuelgården respektive Väst.

Det är väldigt viktigt att ni följer era barn in på fritids och överlämnar dem till en personal, då vi inte har ansvar för dem innan de är inskrivna hos oss. Detta för att inget barn ska komma på villovägar!

Vänliga hälsningar Fritidspersonalen på Emanuelskolan

Med vänlig hälsning Mia och Sanna