v13 OCH 14

Hej hem!

Välkomna tillbaka från påsklovet!!

Vi har arbetat denna vecka med mamma Mu som handlar om att de ska rita utifrån sin egen fantasi. Till bilderna har barnen även ”spökskrivet”. Idag har vi jobbat med antal, ( t ex räknat fönster, blommor mm) på olika vis. Vi har även pratat om mobbing på barnens nivå och barnen hade många tips och idéer på hur vi ska vara och inte vara mot varandra och vad olika saker/beteende kan få för konsekvenser.

Vi kommer i slutet av denna vecka jobba med att klappa stavelser.  Nästa vecka kommer vi även att arbeta med 10- kompisarna i matematik.

På fredag är det utedag som vanligt men tänk på att  barnen inte har med sig för mycket fika, så att de orkar äta lunch sen.

På måndagens idrott kommer vi att ha cirkelträning.

Vi har fått äran att ha två lärarkandidater som heter Karolina och Angelica hos oss från 1 april till den 22 april, mest om ni undrar vem barnen pratar om där hemma.

MVH Mia och Sanna