Välkomna tillbaka till ny skoltermin

Hej!

Vi vill börja med att tacka för den fina julpresenten vi fick av er och era barn. Vi kommer att njuta av en trevlig stund med god mat på Vingårdens bistro.

I morgon kl 8.00 börjar äntligen skolan igen efter jullovet. Vi kommer att börja med att samlas där ute där vi samlas när vi ska till idrotten för att sedan gå bort till bandyrinken där rektorerna kommer att hälsa oss välkomna till en ny termin. Vid regn samlas vi i klassrummet.

Nytt för terminen är att vecka 4 börjar simskolan som är på tisdagar kl. 9.55-10.40.

För kännedom vill vi redan nu meddela att utvecklingssamtalen kommer att vara vecka 6 och 7. Nytt för terminen är att vi ska försöka lägga det mer inom vår egna arbetstid och kommer därför erbjuda tider även under skoltid, där det finns möjlighet.

Denna vecka sker all kontakt med Jenny då Sanna är på semester och Iza kommer vara med i klassen utöver Miranda.

Är det någon som har boken Superhemligt, skriven av Ben Kemoun, där hemma? ta i så fall gärna med den imorgon, den måste lämnas tillbaka till biblioteket.

Hälsningar Jenny