Vårt brev till rektorn gav resultat

För en tid sen såg vi på Lilla aktuellt skola där dom berättade om en skolan som gått till sin rektor och sagt att de vill ha en mobbingskylt på skolgården. Barnen ville att vi också ska ha såna skyltar. De bestämde sig för att skriva ett brev till vår rektor. Ärendet togs sen upp på ett möte och nu har vi skyltar på skolan som visar att vi inte vill ha mobbning på vår skola.

Hej Rektorn!

När vi tittade på Lilla aktuellt skola idag så såg vi en mobbingskylt på en skolgård. Vi kom då på att vi också vill ha en till vår skola.

Vi har KRAFT och vi brukar prata om att alla ska vara vänner. Att man inte ska mobba varandra. Vi vill ha skylten så att ingen mobbar varandra på denna skola. Då hade vi känt oss glada och trygga.

Från årskurs 1 lila lag Öst

One Reply to “Vårt brev till rektorn gav resultat”

1. Camilla skriver:

Vilket bra intiativ☺?