Vårt rymdtema fortsätter

Eleverna tycker det är roligt med läxan att titta på månen. Några berättade att man kan googla på ”månen idag” eftersom att vi inte har kunnat se månen på ett par kvällar. Nu var det ju inte riktigt så det var tänkt men eleverna tycker det är spännande att googla upp det ? Sätt gärna ett kryssa vid de månar era barn har googlat upp ?

En flicka i klassen visade oss sitt fina solsystem som hon själv har fått montera ihop och målat. Det var självlysande så vi fick gå in i på toaletten utan fönster för att få uppleva det. Väldigt spännande.

IMG_2448

Många elever ville gärna ha en likadan så hon berättade att det är köpt på Flying Tiger (många av oss känner nog mer till det som Tiger eller TGR butiken). Vi lovade att berätta detta på bloggen för er ?

I morgon är det utedag igen, tiden går fort. Imorgon ska vi leka rymdlekar. Vi  har gjort om två populära lekar till Solsystemet och  Rymdpjätt. De lekarna ska vi leka imorgon.

Vi vill påminna om att läsläxan samt läsjournalen ska med till skolan på torsdagar.