Vi ska skriva en deckare!!

Idag har vi haft besök av författaren Tony Monieri som ska skriva en bok tillsammans med alla i årskurs 2 i hela Sjöbo kommun. Tony skriver första kapitlet. Alla klasser ska skriva vars ett kapitel till boken och sen skriver Tony det sista kapitlet som vi inte får höra förrän vi träffas på vår bokfest i december.  När vi vet mer om den bokfesten återkommer vi. Den dagen kommer alla elever att få vars en bok att ta med hem. Möjligheter att köpa fler exemplar för cirka 60 kronor kommer att finnas. Denna bok kommer att finnas på alla bibliotek i Sjöbo kommun och två exemplar kommer att skickas upp till Kungliga biblioteket i Stockholm. Där kommer den att sparas i evigheter. Alla barnens namn kommer att finnas med som författare i boken.

Det här ska bli hur spännande som helst.

Vi passar på att påminna er om att vi ska fotograferas imorgon.